Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز گفت: برای اولین بار در کشور مرکز جامع خدمات درمانی سرطان در بیمارستان امام علی (ع) کرج و با تعرفه دولتی راه اندازی می شود.

به گزارش خبرگزاری برنا از استان البرز ، دکتر شهرام صیادی امروز دوشنبه در مراسم تکریم خبرنگاران حوزه سلامت در تشریح وضعیت کرونایی استان اظهار کرد :عزم جهادی در انجام همگانی واکسیناسیون ، کووید۱۹ را در این استان به عقب رانده است هرچند هنوز خطر ابتلا و مرگ و میر آن به طور کامل برطرف نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پیش از انجام واکسیناسیون عمومی میزان مرگ ومیرهای  روزانه کرونایی در البرز به بالای ۳۰ نفر  رسید اما اکنون به کمترین سطح خود رسیده است.

دکتر صیادی  با تاکید دوباره بر رعایت پروتکل های بهداشتی توسط مردم گفت : در یک سال اخیر با انجام واکسیناسیون کرونا ، این استان در میزان ابتلا و مرگ ومیرها وضعیت بهتری نسبت به گذشته داشته است .

وی افزود: البرز به لحاظ تزریق واکسن سومین استان کشور است و اکنون ۹۹ درصد جمعیت استان دز اول و ۴۴ درصد هم دز سوم  را تزریق کرده اند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز بیان داشت: اکنون توانسته ایم این بیماری مهلک را در استان مهار کنیم و بیشتر شهرستان های استان در وضعیت  زرد  یا نارنجی هستند و فقط اشتهارد به لحاظ رنگ بندی قرمز است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز با اشاره به مشکلات برون سپاری برخی خدمات این دانشگاه گفت: برون سپاری ها را پس خواهیم گرفت و خدمات دولتی در بخش عرضه دارو ،آزمایشگاه  و رادیولوژی زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی استان انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: در سال های  گذشته بخشی از خدمات دانشگاه علوم پزشکی استان  برون سپاری  و به بخش خصوصی واگذار شده بود که اکنون در تلاش هستیم تا تمام این مراکز را پس بگیریم .

وی تاکید کرد: در برون سپاری هیچ صرفه و صلاحی نه برای دولت و نه برای مردم دارد این کار زمان می برد و به مرور پس می گیریم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز بیان داشت: در تلاش هستیم تا برای اولین بار در کشور مرکز جامع تشخیصی و درمانی سرطان در بیمارستان امام علی (ع) با تعرفه دولتی ارائه راه اندازی شود.

وی  با گرامیداشت روز خبرنگار گفت :  مقام معظم رهبری فرمودند اگر خبرنگاران نبودند لحظات ثبت نمی شد و در ثبت لحظات در تاریخ بیشترین اثر را دارد.

دکتر صیادی ضمن تاکید بر جایگاه رفیع خبرنگاران خاطر نشان کرد:  خبرنگاری حرفه  بسیار مقدسی است که با سختی های زیادی همراه است . فعالیت خبرنگاران موجب رشد و تحول جامعه می شود  و من شخصا همیشه شنوای خبرنگاران هستم .

دکتر صیادی افزود؛ خبرنگاران دیدبانان جامعه هستند  که جایگاه رفیع آنها را می رساند از طرفی حساسیت و مسوولیت دارند.

انتهای پیام

 

آیا این خبر مفید بود؟ 0 0 بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سرانه بهداشت و درمان سرطان البرز واکسن کرونا دانشگاه علوم پزشکی استان برون سپاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۴۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار با اولین دوره برداشت جلبک‌های دریایی آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط دکتر گل بشیرزاده مسئول راه‌اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

گل‌بشیرزاده مسئول راه‌اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در رابطه با اهمیت این نوع جلبک‌ها اظهار کرد: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی ادامه داد: باتوجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد، همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز برای بررسی خواص دارویی برداشت شد.

عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه‌های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و غیره بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

گفتنی است؛ مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و در حال حاضر با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

کد خبر 750465

دیگر خبرها

  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • دانشگاه تهران در نجف دانشجو می‌پذیرد
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • دانشگاه تهران از سال آینده در شعبه نجف اشرف دانشجو می‌پذیرد
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • تشخیص زودهنگام سرطان، پنجره‌ای به سوی زندگی
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد